Resultaten voor lange termijn verwachting knmi

lange termijn verwachting knmi
Weer Nederland nu en de komende 14 dagen Weerplaza.nl.
De uitgebreide weersverwachting voor jouw locatie in Nederland? Klik dan door naar één van de populaire plaatsen in de onderstaande lijst en wij tonen het actuele weer, de verwachting voor de eerstvolgende uren, het weerbericht van onze meteoroloog voor de komende dagdelen ochtend, middag, avond en de 14-daagse weersvoorspelling.
14-daagse weersvoorspelling Nederland Weersvoorspelling.nl.
Zoek een plaats, regio of land: Zoeken. 14-daagse weersvoorspelling Nederland De lange termijn weersverwachting voor Nederland.Dit is de meeste complete weersverwachting voor de komende 14 dagen. Natuurlijk kan de verwachting voor de tweede week nog behoorlijk veranderen, maar als je het dagelijks volgt, krijg je wel een gevoel van de ontwikkeling en dus de onzekerheid.
Weeronline Cookies.
Deze cookies worden gebruikt om bij te houden welke paginas je bezoekt, om zo een profiel van jouw online surfgedrag op te bouwen. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die wij van je bezoek aan andere websites krijgen waarop wij adverteren.
WeerZoetermeer.nl actuele weersinfo.
Overzicht / Temperatuur. Night time, Dry. 5.4C Gevoelstemp: 5C 24-hr verschil. 0.4C Vandaag Gisteren. NNW 4.0 Windstoot: 1.6 km/h. Bft Zwakke wind. Vandaag: 43.4 1856.: Stoot maand: 61.1 Dec 26. Zon / Maan. 987.5 Hpa Baro Trend.: Actuele UV Index.
KNMI Weer Waarschuwingen en Verwachtingen.
Vooruitzichten lange termijn. zaterdag 14 april tot en met zaterdag 21 april. De kans op temperaturen boven normaal neemt geleidelijk af tot 70%. Elke dag is er ongeveer 30% kans op neerslag. Uitgifte: 07/04/2018 04.25 uur LT. Langjarige gemiddelden, tijdvak 1981-2010. Uitgifte: 07/04/2018 04.25 uur LT. Middellange en lange termijnverwachting. Verwachting in meer detail.
KNMI Verwachtingen in meer detail.
In de Expertpluim vindt u meer detail verwachting dan in de Weer en klimaatpluim. In de Expertpluim worden de afzonderlijke modelruns gegeven. De Expertpluim is gericht op semi professionele gebruikers. De Guidance meerdaagse en modelbeoordeling geven een nadere toelichting van KNMI meteorologen op zowel de korte als langs termijn weersverwachting.
30 Daagse Verwachting.
30 Daagse Verwachting. Voor de liefhebbers van weersverwachtingen tot ver vooruit wordt elke vrijdag een 30-daagse verwachting ingesproken op de MeteoGroup weerlijn: 0900-9725, optie 6, keuze 1 60 ct/min. Een kleine week na het inspreken van de verwachting wordt deze hieronder ook gepubliceerd.
Buienradar.nl bekijk de pluim voor een beeld voor de komende 14 dagen.
Voor meer informatie klik hier. Lange termijn weersverwachtingen. Selecteer een regio.: Detail van de Pluim.: Model van uur. Model van uur. Model van uur. Model van uur. Model van uur. Model van uur. Model van uur. Model van uur. Model van uur. Model van uur. Model van uur. Model van uur. Op deze pagina wordt de eenvoudige en gedetailleerde pluimverwachting getoond voor de komende 2 weken. De rode lijn in de pluim is de operational run. De operational run geeft de weersverwachting weer die door een zeer gedetailleerd weermodel is berekend. De control run blauwe lijn geeft ook een weermodel weer, die dezelfde berekening uitvoert als de operationele run alleen in minder detail lagere resolutie. De overige 50 modellen groene lijnen worden op dezelfde manier berekend als de control run, maar ieder model heeft een iets andere begintoestand. Hiermee wordt de onzekerheid in de pluim weergegeven. Liggen de modellen dicht bij elkaar, dan is de betrouwbaarheid van de verwachting groot.
KNMI Weer Verwachtingen.
Wo 21-03-2018 Max. 3/0 Neerslag 0/1mm Neerslagkans 30% Zonneschijn 30% Windkracht N 3. 15/03/2018 21.52 uur LT. Vooruitzichten lange termijn. donderdag 22 maart tot en met donderdag 29 maart Overgang naar wisselvallig weer met grote kans rond 80% op maximumtemperaturen onder normaal.
Meteo Noord West.
Frans: 3 dagden vind ik ook mooi genoeg, maar een indicatie is soms toch wel handig. Sake: De weersverwachtingen. variëren zodanig, dat de weersverwachters geen recht van spreken meer hebben. Na 3 dagen moet je geen verwachting meer doen. Ze zijn er helemaal mee aan.

Contacteer ons