Meer resultaten voor naar verwachting

naar verwachting
Naar verwachting.
Software zonder fouten. software naar verwachting. Het zou prettig zijn als een maatwerk softwarepakket uiteindelijk voldoet aan het beeld dat u voor ogen heeft. Dat het" Naar verwachting" is. En inderdaad niet iedereen heeft hetzelfde beeld voor ogen.helaas wordt dat vaak pas duidelijk bij oplevering.
Naar verwachting zal Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Pools Russisch Pools Russisch. expand_more Meer woordenboeken. Naar verwachting zal. Naar" verwachting zal" vertalen Engels. Naar" verwachting zal" in het Engels. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van Naar" verwachting zal" in de context. Vergelijkbare vertalingen voor Naar" verwachting zal" in Engels.
Naar verwachting krijgt Putten een Jumbo Putten.
Naar verwachting zal de ACM zich in de loop van het jaar uitspreken over de voorgenomen overname. Om die reden, en vanwege de lopende adviesaanvraag bij de OR van Sligro, is de gemaakte verdeling nog onder voorbehoud. Naar verwachting zal de transitie en ombouwoperatie in de loop van 2019 zijn voltooid.
Verse frites uit de Philips Airfryer zijn niet naar verwachting.
Abonneer u op onze nieuwsbrief. Philips Avance Collection Airfryer HD9640/00 TurboStar TurboStar technology White, 1425W, 0.8kg. Verse frites uit de Philips Airfryer zijn niet naar verwachting. De Philips Airfryer gebruikt Rapid Air-technologie, waardoor het frituurproces verschilt van frituren in een frituurpan.
naar verwachting zal Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Het schijnt dat deze gewelddaden worden getolereerd door de Indonesische autoriteiten: deze vormen immers de afspiegeling van de officiƫle vijandigheid tegen de Ahmadi-moslims in Indonesiƫ, die naar verwachting zal leiden tot een verbod van de Ahmadiyya-gemeenschap en de inperking van hun burgerlijke vrijheden.
Naar verwachting Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van Naar" verwachting" in de context. Vergelijkbare vertalingen voor Naar" verwachting" in Engels. naar bijvoeglijk naamwoord. verwachting zelfstandig naamwoord. Voorbeeldzinnen voor Naar" verwachting" in het Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
naar aanleiding van / na aanleiding van Genootschap Onze Taal Onze Taal.
In bijvoorbeeld Na het lezen van uw brief besloot ik direct te antwoorden en Na verloop van tijd herstelde ze helemaal van haar ziekte is na wel goed gebruikt. Andere combinaties waarin alleen naar juist is: al naar gelang naarmate, naar mijn idee volgens mij, naar mijn mening volgens mij, naar verhouding vergeleken met' naar verwachting, het naar zijn zin hebben.
Synoniemen van verwachting; ander woord voor verwachting synoniemen.net.
in Charivarius Een Ander Woord 1945.: verwachting, uitzicht verwachting.: in verwachting, in verwachting raken, in verwachting zijn. bij andere sites.: Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek woordenboeken.: ANW WNT Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong.: context vertalen: naar het kies een taal.
naar verwachting Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: naar verwachting EN naar verwachting ES naar verwachting FR. Vertalingen naar verwachting NLDE. aller Voraussicht nach; voraussichtlich.
Verwachting 10 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/verwachting.: het denken of hopen dat het zal gebeuren vb: we luisteren naar de weersverwachting. onze verwachtingen zijn overtroffen het ging beter dan we gehoopt hadden. dat beantwoordt aan de verwachtingen dat gaat zoals we gedacht hadden. in verwachting zijn zwanger zijn.

Contacteer ons