Op zoek naar wat te doen bij ongewenste zwangerschap?

wat te doen bij ongewenste zwangerschap
Ongewenst zwanger. Wat nu? Zwanger opvoeden.nl.
Waar je ook voor kiest, het is belangrijk om een beslissing te nemen waar je zelf achter staat en waar jij je goed bij voelt. Laat je niet leiden door wat anderen vinden. Wat kun je doen als je ongewenst zwanger bent? Je kunt de zwangerschap doorzetten en je kind zelf opvoeden.
De abortuspil? Echt een heel heftige ingreep! vrouw.nl.
Ik vraag me ook af of we er niet te makkelijk over denken, en of de drempel voor een abortus op deze manier niet steeds lager wordt, of dat men steeds lakser omgaat met anticonceptie. Als je straks bij de huisarts een pil kunt halen waarmee je je zwangerschap ongedaan kunt maken, wordt het ons vrouwen wel steeds makkelijker gemaakt. Een abortus met een abortuspil, overtijdbehandeling in dit geval, is een heftige ingreep, daar moeten we niet laconiek over doen. Je bent minimaal een paar dagen uit de running en je lichaam krijgt een behoorlijke opdonder. Daarnaast doet het psychisch ook wat met je, dus het is naar mijn mening heel goed dat deze behandeling via de kliniek gaat en niet via de huisarts.
Veelgestelde vragen over abortus en ongewenst zwanger zijn.
WAT ZIJN MIJN KEUZES ALS IK ONBEDOELD ZWANGER BEN? Bent u onbedoeld zwanger, dan zijn er drie mogelijkheden. Bent u onbedoeld zwanger, dan zijn er drie mogelijkheden. U bent gewenst zwanger. Neem dan contact op met uw huisarts of een verloskundigenpraktijk voor de zwangerschapsbegeleiding. U bent ongewenst zwanger en kiest voor pleegouderzorg of afstand ter adoptie doen. Uw huisarts kan u daarbij ondersteunen of u kunt naar de FIOM gaan. Deze organisatie is gespecialiseerd in begeleiding bij onbedoelde zwangerschap, abortus en afstand doen. Voor een adres in uw omgeving kunt u kijken op de website www.fiom.nl. U bent ongewenst zwanger en kiest voor abortus plegen. Neem dan contact op met uw huisarts die u kan verwijzen naar Beahuis Bloemenhovekliniek. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen. U kunt het beste heel zorgvuldig uw plannen en gevoelens nagaan, om pas dan de beslissing te nemen die u het beste lijkt.
Ongewenste zwangerschap Aandoeningen Dokterdokter.nl.
Ook na het verrichten van de abortus kunt u bij uw huisarts terecht om over de abortus te praten. Mocht u veel moeite hebben met het verwerken van de abortus, dan kan uw huisarts u voor intensievere begeleiding doorverwijzen naar een abortuskliniek of de FIOM. Wat kunt u er zelf aan doen? Als u eenmaal ongewenst zwanger bent, kunt u zelf niets doen om een einde te maken aan de zwangerschap.
Ongewenst zwanger Fiom.
Zwanger, wat nu? Wat kun je doen en bij wie kun je terecht? Wat zijn jouw mogelijkheden? Voor vrouwen die een abortus hebben gehad en meer. willen weten over hulp en verwerking na een abortus. De vrijheid hebben om een weloverwogen keuze te maken. Fiom vindt het van essentieel belang dat je bij een ongewenste of ongeplande zwangerschap de vrijheid hebt om een weloverwogen keuze te maken.
Vraag Antwoord Wat kan ik doen als ik ongepland of ongewenst zwanger ben? Geen taboes.
Zij helpen je bij het maken van de keuze die voor jou het beste is. Net als jouw huisarts hebben deze deskundigen een beroepsgeheim. Zonder jouw toestemming mogen ze met niemand praten over jouw zwangerschap. Wat is een ongeplande of ongewenste zwangerschap? Wat kan ik doen als ik ongepland of ongewenst zwanger ben? Wat kan ik als man doen als mijn vrouw ongewenst zwanger is? Waar kan ik hulp krijgen als ik ongewenst zwanger ben en nog niet weet of ik wel een kind wil van deze partner? Waar kan ik terecht voor hulp als mijn familie mij verstoot omdat ik ongewenst zwanger ben? Waar kan ik terecht voor hulp als ik zwanger ben en door mijn familie gedwongen wordt om te trouwen?
Ik ben onbedoeld zwanger: wat kan ik doen? Thuisarts.
een kleine operatie instrumentele abortus. Voor een overtijdbehandeling kunt u direct een afspraak maken bij een abortuskliniek. Voor andere behandelingen is een verwijzing van uw huisarts of andere arts verplicht. Wat kan ik doen als ik onbedoeld zwanger ben? U bent zwanger en dat was niet de bedoeling. Misschien weet u meteen wat u wilt. Misschien twijfelt u nog of u de zwangerschap wilt houden of beëindigen. Of u bent overdonderd en weet echt niet wat u wilt. Het is belangrijk om goed na te denken over wat u wilt: hoe is uw situatie, wat zijn de mogelijkheden om de zwangerschap te beëindigen en wat zijn de gevolgen als u het kind houdt.
Mogelijkheden bij ongewenste zwangerschap: Abortus Fiom.
/ Welke mogelijkheden zijn er? Wat kun je hier doen? 1 Ben ik zwanger? 2 Welke mogelijkheden zijn er? Check mijn mogelijkheden. Afstand ter adoptie. 3 Hoe kom je tot een besluit? 4 Online keuzehulp. 5 Verder na mijn besluit. 6 Jouw verhaal. Je kunt er ook voor kiezen om je zwangerschap te beëindigen. Als je dit overweegt is het handig om de zwangerschap zo snel mogelijk door een arts te laten vaststellen. Dit vanwege de wettelijk verplichte bedenktijd die geldt bij een abortus.

Contacteer ons