Resultaten voor zwangerschap berekenen

zwangerschap berekenen
Hoe lang zwanger ben ik? Maak de berekening met onze rekentool.
En je hoeft niet per se onze pagina geliked te hebben. Neem in geval van hoogdringendheid altijd contact op met je behandelend arts! Informatie over de zwangerschap. 20 weken zwanger. Lees alles over je 20e zwangerschapsweek. Ovulatie Berekenen info in Frans Calcul Ovulation.
Je uitgerekende datum berekenen? Dat kan op wehkamp.nl.
Vanaf de bevruchting duurt een zwangerschap 38 weken. Maar vaak wordt de uitgerekende datum berekend op basis van de eerste dag van je laatste menstruatie. Die is ongeveer twee weken voor de bevruchting. Vandaar dat er op dat moment met 40 weken wordt gerekend. Je vruchtbare periode is afhankelijk van de lengte van je cyclus. Weet je je cyclus niet precies? Je uitgerekende datum berekenen is betrouwbaar wanneer je een regelmatige cyclus hebt.
Zwangerschapsduur Gynaecologie.nl.
Het is gebruikelijk om de 40-weken telling te gebruiken. De meest betrouwbare manier om de duur van de zwangerschap vast te stellen en daaruit de uitgerekende datum te berekenen is door zo vroeg mogelijk in de zwangerschap echoscopisch onderzoek te doen.
Zwangerschap berekenen Zwanger.
Wij kunnen nog niet zo vroeg berekenen wanneer de vermoedelijke bevallingsdatum is. Tijdens de zwangerschap komt er van alles op je af en moet je aan allerlei dingen denken. Zo moet je de kraamzorg regelen, maar ook de babykamer klaarmaken, nadenken over kinderopvang, zwangerschapsverlof aanvragen en nog veel meer.
Uitgerekende datum berekenen Moms and the City Hét informatiepunt voor en door aanstaande moeders.
Als je zwanger bent wil je vast snel weten wanneer je uitgerekende datum is. Veel vrouwen berekenen hun uitgerekende datum door 9 maanden op te tellen bij de dag van bevruchting. Een zwangerschap duurt echter niet exact 9 maanden maar slechts 280 dagen.
Bereken jouw uitgerekende bevaldatum op hoeveelwekenzwanger.nl.
Zo kan je in de eerste weken van je zwangerschap last krijgen van vermoeidheidsverschijnselen, ochtendmisselijkheid en gespannen borsten. De misselijkheid wordt veroorzaakt door een verhoging van het hCG-hormoon, een verhouding van het oestrogeengehalte, veranderingen in de spijsvertering en een eventueel tekort aan vitamine B.
Ontdek wanneer jouw baby verwacht wordt met de Clearblue Datum Calculator.
Bereken de datum waarop je menstruatie zou moeten beginnen. Hoe lang ben je zwanger? Clearblue Digital Zwangerschapstest met conceptie-indicator kan je vertellen of je 1-2, 2-3 of meer dan 3 weken geleden zwanger raakte. Zie Clearblue Digital Zwangerschapstest met conceptie-indicator.
Uitgerekende datum berekenen Zwangerschapsloket.
Of wat zou de uitgerekende datum zijn wanneer je nu zwanger raakt? Wanneer kun je een betrouwbare zwangerschapstest doenWelk sterrenbeeld zal je kindje hebben en wanneer begint bijvoorbeeld het 1e en 2e trimester van je zwangerschap? De uitgerekende datum berekenen.
Babytjes.nl: Over Zwangerschap en baby Zwangerschapscalculator.
De ZwangerschapsCalculator houdt rekening met de ingevulde cyclusduur bij het berekenen van de datum waarop je uitgerekend bent en de bevruchtingsdatum. Wat was de eerste dag van je laatste menstruatie? Aantal dagen van je menstruatiecyclus. Einde eerste trimester 12 weken.: Einde tweede trimester 27 weken.: Je uitgerekende datum 40 weken.: Aantal weken zwanger.: Hoeveel weken ben je zwanger op de opgegeven datum? Aantal weken zwanger.: Op welke dag ben je het opgegeven aantal weken zwanger? Wat is de vermoedelijke bevruchtingsdatum met deze gegeven bevallingsdatum. Ook iedere week onze nieuwsbrief ontvangen? Lijkt het je leuk om jouw zwangerschap van week tot week te volgen middels een wekelijkse zwangerschaps-nieuwsbrief?
Uitgerekende datum berekenen met de zwangerschapscalculator.
Met onderstaande zwangerschapscalculator kun je de uitgerekende datum berekenen en nog meer.: Einde trimester 1 en 2. Aantal weken zwanger. Aantal weken zwanger op een bepaalde datum. Datum van het opgegeven aantal weken. Datum bevruchting op basis van geboortedatum of bevallingsdatum Calculator. Kies een datum uit onderstaand menu, kies je cyclus en druk op Bereken. Eerste dag van je laatste menstruatie: Januari. Aantal dagen van je menstruatiecyclus.: Einde eerste trimester 12 weken.: Einde tweede trimester 27 weken.: Je uitgerekende datum 40 weken.: Aantal weken zwanger.: Zwanger van week tot week. Bevallingsverhalen van onze bezoekers. Zwanger van week tot week. Eten en drinken. Sporten tijdens de zwangerschap.

Contacteer ons