Zoeken naar verwachting

verwachting
verwachting WikiWoordenboek.
Oudnoords: biða v. Spaans: expectación es v, expectativa es v, previsión es v, pronóstico es m. Het woord verwachting staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd verwachting herkend door.
Synoniemen van verwachting; ander woord voor verwachting synoniemen.net.
hope, illusie, uitzicht, vertrouwen, verwachting voorspelling zn.: prognose, pronostiek, verwachting, voorzegging vooruitzicht zn.: prognose, verwachting, voorspelling. woordverbanden van verwachting grafisch weergegeven. in Charivarius Een Ander Woord 1945.: verwachting, uitzicht verwachting.: in verwachting, in verwachting raken, in verwachting zijn. bij andere sites.:
KNMI Weer Verwachtingen.
In de avond trekt de neerslagzone langzaam zuidwaarts en dan kan er vooral in het oosten van het land regionaal een dun sneeuwdek ontstaan. De middagtemperatuur loopt uiteen van 3C in het noorden tot nog 11C in het uiterste zuiden.
Leven zonder verwachtingen soChicken.
En ook daarmee de verwachting over mijzelf kan loslaten dat ik me altijd aan mijn afspraken moet houden. In de praktijk betekent dit dat ik bewuster wel of ook geen afspraken ergens over maak en tevens begrijp uit eigen ervaring dat de dag weleens anders kan lopen als afgesproken.
Puzzelwoordenboek VERWACHTING.
Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Andes, Rome of Fanta. Ook in de database. Verwachting koesteren 1. Verwachting van een jongere 1. Verwachting van een onderkruiper 1. Verwachting van iets goeds 1. Verwachting vanuit de jonge jaren 1. Verwachtingsvol schoolvak crypt.
Verwachting 10 definities Encyclo.
sociologie Verwachting is de aanname of hoop dat een handeling of gebeurtenis ook werkelijk plaats gaat vinden. Een verwachting kan realistisch zijn, maar dat hoeft niet. Als een verwachting niet uitkomt, kan er sprake zijn van acceptatie, maar ook van teleurstelling, verwarring, onzekerheid en angst.
Nederlandse synoniemen van verwachting, ander woord voor verwachting.
Synoniemen van verwachting. Puzzelomschrijvingen van verwachting in het puzzelwoordenboek.: In de hoop dat het bevalt crypt. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: verwachting. verw a chting de; v; meervoud: verwachtingen 1 het verwachten; hoop: aan de verwachting voldoen aan wat de mensen verwachtten; in blijde verwachting zwanger. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
Verwachting sociologie Wikipedia.
Een verwachting kan realistisch zijn, maar dat hoeft niet. Als een verwachting niet uitkomt, kan er sprake zijn van acceptatie, maar ook van teleurstelling, verwarring, onzekerheid en angst. Verwachtingen worden ook wel gedefinieerd als datgene waardoor men sneller reageert wanneer de verwachting klopt.
verwachting Vertaling Nederlands-Engels.
NL: dat blijft beneden mijn verwachting en EN: that falls short of my expectations. NL: boven verwachting EN: beyond expectation. NL: buiten verwachting EN: contrary to expectation. NL: zij is in blijde verwachting EN: she is in the family way.

Contacteer ons